Opleiding nagelstyliste - manicure is een leuk en gezellig beroep!


Home
Opleiding nagelstyliste
Opleiding schoonheidsspecialiste
Cursus nagelstyliste
Cursus pedicure
Je eigen nagelstudio
Je eigen beautysalon
Manicure tips
Nagelverzorging
Meer informatie
Spaarprogramma's
Sitemap

Opleiding nagelstyliste

Manicure is een leuk en gezellig beroep!Cursus nagelstylist
Ga een nagelcursus volgen. Er wordt op meerdere plekken een nagel cursus aangeboden. Leer om te gaan met acryl nagels, gel nagel, nagellak en kunst nagels of nepnagels. Leer op een goede manier vingernagels te vijlen. En je hebt ook nog een specialisatie voor het behandelen van schimmel nagels. Of mensen helpen tegen nagels bijten! Volg een cursus gelnagels of cursus acrylnagels. Of een cursus nagelstyling. Je kan voor de opleiding diverse manicure sets kopen. En er zijn natuurlijk meer nagelproducten of nailproducts. Kom alles te weten over nageldesign en nagelprodukten. Nailart is echt een nieuwe trend, net zoals french manicure. Er bestaan zelfs zaken zoals een nagelpiercing. Profnail is de nieuwe trend.

Je kan bijvoorbeeld denken aan de volgende opleidingen:

 • Basiscursus Nagelstyling acrylnagels van de LOI; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Nagelstyling met Acryl van Studieplan; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Nagelstyling met Gel van Studieplan; leer nagelstyling met diverse materialen zoals gel.
 • Cursus Nagelstyling van NHA; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Spoedcursus Nagelstyling van de LOI; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
  Opleiding nagelstyliste
  Je kan verschillende nagelstyliste opleidingen volgen. Zo wordt er een opleiding alround nagelstyliste aangeboden. En er is een opleiding nagelstyliste zuid. Maar je kan ook eenvoudiger aan de slag. Er wordt een cursus nagelstyliste aangeboden. Wist je dat vanuit de groothandel nagelstylistes worden gezocht? En je hebt zelfs gelnagels opleiding of een opleiding nagelstyling!
  Lichaamsverzorging
  Hoe verzorg ik mijn lichaam het beste? Je kan een Cursus schoonheidsverzorging volgen! Daar komen bij het onderdeel lichaamsverzoring in elk geval aan de orde de handverzorging, de nagelverzorging, de voeten en benen verzorging en veilig en gezond bruin worden. Je leert bij zo'n cursus jouw lichaam, maar ook die van anderen, verantwoord en optimaal te verzorgen.  Er zijn enkele merkonafhankelijke opleidingen nagelstyling op scholen voor schoonheidsverzorging. Sommige van deze scholen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs & Wetenschappen. Voor het overige worden nagelopleidingen in Nederland voornamelijk aangeboden door leveranciers van nagelproducten. Deze opleidingen zijn dan ook meestal afhankelijk van de merken die de leveranciers vertegenwoordigen. Er zijn diverse cursussen beschikbaar.