Opleiding nagelstyliste - manicure is een leuk en gezellig beroep!


Home
Opleiding nagelstyliste
Opleiding schoonheidsspecialiste
Cursus nagelstyliste
Cursus pedicure
Je eigen nagelstudio
Je eigen beautysalon
Manicure tips
Nagelverzorging
Meer informatie
Spaarprogramma's
Sitemap

Opleiding nagelstyliste

Manicure is een leuk en gezellig beroep!Curus pedicure
Ga een pedicurecursus volgen. Er wordt op meerdere plekken een nagel cursus aangeboden. Een pedicure is een specialist op het gebied van voetverzorging. Dat is een belangrijke taak en heeft echt de toekomst. Miljoenen mensen leven dagelijks met voetproblemen als likdoorns, eelt, uitslag, ingegroeide teennagels... Er is dus veel vraag naar professionele hulp. Wat doet een pedicure allemaal precies? Allereerst verzorgt een pedicure de huid en de nagels van de voet. Het verwijderen van eelt is een veelvoorkomende handeling. Maar het kan ook het verzorgen en bijhouden van de teennagels zijn. Daarnaast geeft de pedicure adviezen voor goed schoeisel. Goede schoenen zijn essentieel voor een goede houding en voorkoming van pijn de voeten of rug. Voorts behandelt de pedicure nagenoeg alle aan de voet voorkomende pijnklachten. De voet is een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Veel rugklachten zijn terug te voeren op de houding, die op zijn beurt afhankelijk is van goede voeten!

Je kan bijvoorbeeld denken aan de volgende opleidingen op het gebied van voetverzorging:

 • Basiscursus Nagelstyling acrylnagels van de LOI; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Nagelstyling met Acryl van Studieplan; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Nagelstyling met Gel van Studieplan; leer nagelstyling met diverse materialen zoals gel.
 • Cursus Nagelstyling van NHA; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Spoedcursus Nagelstyling van de LOI; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
  Volg een opleiding tot pedicure

  Een pedicure opleiding leidt u op voor het officieel erkende vakdiploma pedicure, waarmee u een eigen praktijk mag beginnen Ún mensen aan huis mag behandelen. Maar u kunt met dit diploma ook aan het werk in een schoonheidssalon, sauna, ziekenhuis of zorginstelling. Het is een dankbaar beroep waarbij u niet alleen met de voeten bezig bent: u komt telkens in contact met andere mensen. Dit maakt het werk extra leuk en afwisselend. Er zijn enkele merkonafhankelijke opleidingen pedicure op scholen voor schoonheidsverzorging. Sommige van deze scholen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs & Wetenschappen. Voor het overige worden pedicureopleidingen in Nederland voornamelijk aangeboden door MBO-opleidingen. Er zijn diverse cursussen beschikbaar.

  Toch nog rondkijken naar andere opleidingen? Dat kan. Check de volgende cursussen en opleidingen op het gebied van verzorging en schoonheid:

 • Uiterlijke verzorging van NTI: Brede keuze uit diverse cursussen over uiterlijke verzorging en styling.
 • Vakdiploma Schoonheidsspecialiste van de LOI; haal een MBO-diploma en open een beautysalon.
 • Cursus schoonheidsspecialiste van NHA; volg een cursus tot schoonheidspecialist!
 • Cursus schoonheidsverzorging van NHA; volg een cursus voor schoonheidsverzorging!

 • Super Sites - Europe Directory - Gratis Advies - Makelaaropleiding.nl - Bouwkavels - Huis en tuin - Buitenlands huis kopen