Opleiding nagelstyliste - manicure is een leuk en gezellig beroep!


Home
Opleiding nagelstyliste
Opleiding schoonheidsspecialiste
Cursus nagelstyliste
Cursus pedicure
Je eigen nagelstudio
Je eigen beautysalon
Manicure tips
Nagelverzorging
Meer informatie
Spaarprogramma's
Sitemap

Opleiding nagelstyliste

Manicure is een leuk en gezellig beroep!Manicure tips
Soepele vingers & handen
Doe iedere dag handen-fitness: maak een stevige vuist en druk zo hard mogelijk. Daarna ontspannen en enkele malen herhalen. Door middel van kneden en zachte draaibewegingen maak je je vingers stuk voor stuk soepel. Om de doorbloeding in je handen te bevorderen, kun je meerdere malen per dag vingergymnastiek doen. Span en ontspan je vingers en draai je polsen in het rond. Dit is zeker aan te raden wanneer je met een computer werkt. Je kunt door regelmatig oefeningen te doen, de spier- en gewrichtsziekte RSI tegengaan. Wisselbaden helpen goed tegen die vervelende winterhanden. Hou je handen drie minuten in warm water en dan tien tellen in koud. Zo train je de bloedvaten. Heb je last van droge of ruwe handen? Meng dan een eetlepel zeezout met een paar druppels verzorgende olie. Scrub je handen hiermee en was het er daarna af onder een lauwe kraan. Resultaat: Heerlijke, zachte handen! Een massage voor een ontspannen gevoel: wrijf wat olie of crème warm tussen je handen en neem de hand van je vriend of vriendin in je linkerhand. Masseer met je rechterduim eerst de muis, dan het gedeelte onder de pink, vervolgens het midden en ten slotte de kussentjes onder de vingers. Draai de hand om en masseer zachtjes de rug van de hand en het driehoekje tussen duim en wijsvinger.
Nail art
Leuk nail art idee: laat op je gelakte, droge nagel een druppel nagellak in een andere kleur vallen. Ga er kriskras doorheen met een cocktailprikker. Niet te hard drukken, anders beschadig je de basislaag. Een massage voor een ontspannen gevoel: wrijf wat olie of crème warm tussen je handen en neem de hand van je vriend of vriendin in je linkerhand. Masseer met je rechterduim eerst de muis, dan het gedeelte onder de pink, vervolgens het midden en ten slotte de kussentjes onder de vingers. Draai de hand om en masseer zachtjes de rug van de hand en het driehoekje tussen duim en wijsvinger. Vijl je nagels nooit als je net uit bad komt, ze zijn dan te zacht. Vijl ook niet helemaal vanuit de hoeken, dan scheuren ze sneller in. En vijl niet heen en weer, maar strijk de vijl steeds in één richting. Breng slechts een enkele laag nagellak aan voor een transparant en licht gekleurd resultaat. Breng twee lagen aan om het aspect kleur en glans te benadrukken.Marie Bijwerken Kunstnagels moeten eens in de drie à vier weken worden bijgewerkt, omdat ze met je nagels meegroeien. Gebruik je altijd dezelfde kleur nagellak? Ga dan eens naar een nagelstyliste en laat een dun laagje kleuracryl aanbrengen. Zo heb je maandenlang mooi gekleurde nagels!Veerle, Lanaken Doe een paar druppels van allerlei kleuren nagellak op het midden van je nagel. Ga er ritsrats doorheen met een cocktailprikker. Even laten drogen en aflakken met een topcoat, zodat de lak er minder snel afbladdert.

Er zijn vele leuke verzorgingsproducten op de markt. Bijvoorbeeld:

 • Rituals handverzorging; Rituals heeft hoog kwalitatieve handverzorgingsproducten.
 • Gezichtverzorging van Yves Rocher; Profiteer van goede aanbiedingen.
 • Rituals wasverzorging; Rituals biedt goede verzorgingsproducten.
 • Verzorging; verzorgingstips van Voel je Gezond!

  Superweetjes
  Handen als schuurpapier zijn 's winters geen uitzondering. Er moet royaal worden gesmeerd; het liefst een paar keer per dag. Vergeet daarbij de nagelriemen niet! Heb je nagels die om de haverklap scheuren? Geef ze een oliebadje in lauwwarm water met een klein scheutje nagelolie. Laat je nagels vijf minuten weken voor een goed resultaat. Citroensap is goed voor je nagels! Neem eens een nagelbadje met citroensap. Zelfs de hardnekkigste nicotinevlekken krijg je ermee weg. Door dagelijks drie glazen water met citroensap te drinken, worden je nagels sterker. Het is altijd beter je nagels te vijlen, dan te knippen! Een vijl bevordert de groei van je nagels en het maakt ze sterker. Ook is het beter om een papieren vijl te gebruiken dan een metalen, want dan beschadigen je nagels minder. Vijl van binnen naar buiten en ga niet zitten 'zagen'!Nowelle, Hardegarijp Verkleuring door nagellak of nicotineaanslag? Polijst je nagels met een zachte vijl of leg je handen vijf minuten in een vingerbadje van warm water met een eetlepel citroensap. Breken je nagels altijd af? Stop dan een beetje knoflookpoeder en een paar druppels citroen bij je nagellak. Lak je nagels dan volgens dit schema: dag 1 lakken, dag 2 een laagje eroverheen, dag 3 alles eraf halen en dag 4 weer lakken etc. Hou dit een paar weken vol en je krijgt prachtige sterke nagels. Heb je last van viezigheid onder je kunstnagels? Neem een oude tandenborstel. Even boenen en weg viezigheid!  Opleiding nagelstyliste
  Je kan verschillende nagelstyliste opleidingen volgen. Zo wordt er een opleiding alround nagelstyliste aangeboden. En er is een opleiding nagelstyliste zuid. Maar je kan ook eenvoudiger aan de slag. Er wordt een cursus nagelstyliste aangeboden. Wist je dat vanuit de groothandel nagelstylistes worden gezocht? En je hebt zelfs gelnagels opleiding of een opleiding nagelstyling!

  Je kan bijvoorbeeld denken aan de volgende opleidingen:

 • Cursus schoonheidsverzorging; volg een cursus voor schoonheidsverzorging!
 • MBO-opleidingen; bekijk het aanbod van MBO opleidingen.
 • MBO Opleiding Kortdurende Zorg; gewoon even een andere opleiding in de zorg.
 • Cursus voetverzorging (diabetische en reumatische voet)

  NHA: De voordeligste thuis-studies van Nederland!
  Meer dan 200 thuisstudies: Talen, MBO, Beroep en vak, PC en Informatica, Hobby en meer
  klik hier
  M4N®
 • Super Sites - Europe Directory - Gratis Advies - Makelaaropleiding.nl - Bouwkavels - Huis en tuin - Buitenlands huis kopen