Opleiding nagelstyliste - manicure is een leuk en gezellig beroep!


Home
Opleiding nagelstyliste
Opleiding schoonheidsspecialiste
Cursus nagelstyliste
Cursus pedicure
Je eigen nagelstudio
Je eigen beautysalon
Manicure tips
Nagelverzorging
Meer informatie
Spaarprogramma's
Sitemap

Opleiding nagelstyliste

Manicure is een leuk en gezellig beroep!Manicure tips
Waar kijkt een man het eerst naar bij een vrouw?
Een man kijkt bij een vrouw natuurlijk het eerst naar de borsten, billen en ogen. Maar handen scoren ook hoog! Mannen hebben duidelijke ideeen hoe zij de handen en nagels van een vrouw graag zien. Allereerst moeten de nagels van een vrouw schoon en verzorgd zijn. Daarnaast moeten de nagels een natuurlijke uitstraling hebben. Dus liever geen schreeuwerige lakken! Onverzorgde nagels kunnen dus eigenlijk niet, een man knapt af op onfris ogende nagels. Mannen willen graag een natuurlijke nagel zien ‘met zo’n wit randje’. Overigens geven mannen toe het erg belangrijk te vinden dat ook hun eigen nagels en handen verzorgd voor de dag komen. Om dat te bereiken, schamen ze zich niet een crème of vijl te gebruiken.

Er zijn vele leuke verzorgingsproducten op de markt. Bijvoorbeeld:

 • Rituals handverzorging; Rituals heeft hoog kwalitatieve handverzorgingsproducten.
 • Gezichtverzorging van Yves Rocher; Profiteer van goede aanbiedingen.
 • Rituals wasverzorging; Rituals biedt goede verzorgingsproducten.
 • Verzorging; verzorgingstips van Voel je Gezond!
  Nagelverzorging
  Gebruik eens een lipcarestift (zoals Labello) om je nagelriemen zacht en gezond te houden. Smeer je nagelriemen in een masseer ze zachtjes met je vingertop. Zo krijgen ze geen kans om te verharden en blijven ze loszitten van je nagel. NIet alleen het wassen, maar ook het afdrogen van je handen is van groot belang. Want bacterien gedijen juist in een vochtig klimaat. Gebruik dus ook een schone, droge handdoek! Als je je nagellak eraf hebt gehaald, blijven er vaak nog restjes lak onder je nagelriem zitten. Je kunt deze restjes makkelijk weghalen door een cocktailprikker in nagellakremover te dopen en hiermee de nagellak te verwijderen. Nagels hebben heel wat te verduren. Eén van de grootste boosdoeners is afwassen zonder handschoenen. Door langdurig met je handen in het water te zitten, worden de nagels zwakker en breken ze eerder. Wie geen afwasmachine heeft, doet er verstandig aan plastic handschoenen te dragen en na het afwassen een handcrème te gebruiken. Zo blijven nagels als nieuw.

  online adverteren www.m4n.nl

  Als je last hebt van ingescheurde nagels moet je oppassen met vijlen! Zorg dat je maar in één richting vijlt. Ga dus niet heen en weer 'zagen', want daardoor gaan je nagels scheuren! Als je een paar mooie streepjes of kleine stipjes op je nagels wilt, gebruik dan een klein make-upkwastje. Doop het kwastje in de nagellak en je nagels krijgen een nette nail art-look. Wil je je nagellak in één keer goed verwijderen, dan heb je een beetje geduld nodig. Breng de remover op een wattenschijfje aan, 2 seconden aandrukken en dan in één beweging afnemen. Je nagellak blijft veel langer zitten als je je nagels eerst schoonmaakt met nagellakremover. Breng daarna verschillende dunne laagjes aan in plaats van één dikke. Laat de nagellak tussendoor wel goed drogen, anders gaat het bobbelen.

  NHA: De voordeligste thuis-studies van Nederland!
  Meer dan 200 thuisstudies: Talen, MBO, Beroep en vak, PC en Informatica, Hobby en meer
  klik hier
  M4N®
 • Super Sites - Europe Directory - Gratis Advies - Makelaaropleiding.nl - Bouwkavels - Huis en tuin - Buitenlands huis kopen