Opleiding nagelstyliste - manicure is een leuk en gezellig beroep!


Home
Opleiding nagelstyliste
Opleiding schoonheidsspecialiste
Cursus nagelstyliste
Cursus pedicure
Je eigen nagelstudio
Je eigen beautysalon
Manicure tips
Nagelverzorging
Meer informatie
Spaarprogramma's
Sitemap

Opleiding nagelstyliste

Manicure is een leuk en gezellig beroep!Word nagelstyliste!
Volg een opleiding om professioneel hand- en nagelverzorging te kunnen geven. Op deze site wordt meer informatie gegeven over opleidingsinstituten in de nagelbranche. Kies het vak hand- en nagelverzorging. Het is erg leuk om de uiterlijke verzorging werkzaam te zijn. Denk je eraan om je eigen nagelstudio te openen? Wordt eigen baas en verdien wat je zelf wil. Als je een passie hebt voor nagelverzorging en nail art, wordt dan nagelstyliste. Manicure is een belangrijk en niet te onderschatten beroep. Er komt heel wat kijken bij hand- en nagelverzorging. Het is daarom goed dat er steeds meer opleidingen beschikbaar komen. De nagelverzorgingsbranche maakt een steeds verdere professionalisering door!

Opleiding nagelstyliste
Je kan verschillende nagelstyliste opleidingen volgen. Zo wordt er een opleiding alround nagelstyliste aangeboden. En er is een opleiding nagelstyliste zuid. Maar je kan ook eenvoudiger aan de slag. Er wordt een cursus nagelstyliste aangeboden. Wist je dat vanuit de groothandel nagelstylistes worden gezocht? En je hebt zelfs gelnagels opleiding of een opleiding nagelstyling!

Voor het beroep van een nagelstyliste worden de volgende opleidingen aangeboden:

 • Basiscursus Nagelstyling acrylnagels van de LOI; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Nagelstyling met Acryl van Studieplan; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Nagelstyling met Gel van Studieplan; leer nagelstyling met diverse materialen zoals gel.
 • Cursus Nagelstyling van NHA; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Spoedcursus Nagelstyling van de LOI; alles om een professioneel nagelstyliste te worden.
 • Meer opleidingen ...
  Laudius nagelstyling cursus

  Volg de curus nagelstyling bij Laudius. Bij de cursus geeft Laudius een materialenpakket t.w.v. 619,- weg, inclusief UV-lamp. Hierboven zie je de samenstelling van het complete pakket.
  Opleidingsinstuten

  Er zijn enkele merkonafhankelijke opleidingen nagelstyling op scholen voor schoonheidsverzorging. Sommige van deze scholen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs & Wetenschappen. Voor het overige worden nagelopleidingen in Nederland voornamelijk aangeboden door leveranciers van nagelproducten. Deze opleidingen zijn dan ook meestal afhankelijk van de merken die de leveranciers vertegenwoordigen. Er zijn diverse cursussen beschikbaar.

  NHA: De voordeligste thuis-studies van Nederland!
  Meer dan 200 thuisstudies: Talen, MBO, Beroep en vak, PC en Informatica, Hobby en meer
  klik hier
  M4N

  Creer uw eigen beautysalon
  Een stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen! Alhoewel wel eens wordt gezegd dat de echte schoonheid van binnen zit, valt niet te ontkennen dat je je lekkerder voelt als je er goed uitziet. De tips en aanwijzingen die je krijgt bij een Cursus schoonheidsverzorging zullen zorgen voor een stralend uiterlijk. Alle aspecten die naar voren komen bij schoonheidsverzorging worden behandeld. Schoonheid zit niet alleen in make-up. Na het volgen van de cursus schoonheidsverzorging weet u hoe u zelf het beste voor de dag komt, maar ook hoe u dit effect bereikt bij anderen. Schoonheidsverzorging is de ultieme cursus waarbij het in de watten leggen van jezelf centraal staat. • Aangepast zoeken